Az AAA akkut sokszor összekeverik az AA megjelöléssel és fordítva. Azonban a különbségek nemcsak a névben jelennek meg, hanem a méretben és a töltési kapacitásban is; a kettő közül a jelentősebb különbség a méret lesz. Mennyire befolyásolja a töltést az AAA akku mérete? Vásárlás előtt fontos tisztában lenni azzal, hogy az AAA akku kisebb, mint az AA. Ez azért fontos, mert az eszközeink gyakran csak egy mérettel kompatibilisek, így egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket rendeljük meg a webáruházból. Itt érdemes megjegyezni, hogy adapter segítségével elhelyezhetjük a kisebb AAA-t a nagyobb töltőben. Az AAA akku és a nagyobb AA feszültsége 1, 5 V, tehát megegyezik. Azonban a méretkülönbség befolyásolja az elektromos töltés "raktározását". A kisebb elemekben kevesebb fizikai tároló van, így a kapacitása is csökken. Egy tipikus AA akkumulátor kapacitása 2400 mAh szokott lenni, eközben az AAA nem szokta meghaladni az 1000 mAh-t. Láthatjuk, hogy az AA több mint kétszer akkora kapacitással bír!

  1. Ceruza AA, mikroceruza AAA automata akkumulátor töltő és regeneráló Voltcraft IPC-1L | Conrad
  2. Sanyo aaa nimh elem akkumulátor, elem, töltő – Árak, keresés ~> DEPO

Ceruza AA, mikroceruza AAA automata akkumulátor töltő és regeneráló Voltcraft IPC-1L | Conrad

4V/9V, 260mAh/80mAh, fekete, VHBW 100-240V, 75mm x 118mm x 79mm, Panasonic 2600mAh, fehér, 78mm x 68mm x 25 mm, GP fekete, 78mm × 68mm × 25 mm, EMOS * Az árak Forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kép csak illusztráció. A szállítási költség fizetési mód és értékhatár szerint változik, ezek áttekintéséhez kattintson ide: szállítási díj Amennyiben nem találja a keresett terméket használja a fenti keresőt a nagyítóval és keressen készüléke akkutípusa, modell neve és száma alapján! Ügyeljen a kötőjelre, szóközre, pontra és a vesszőre is, ahogy a készülékén illetve akkumulátorán, töltőjén szerepel. Nulla és O betű felcserélésére is figyeljen. A megnézem gombra kattintva, talál további képeket, fontosabb információkat, valamint a kosarat a rendeléshez. Előfordulhat hogy a találati listában olyan termék is megjelenik, aminek neve nem tartalmazza a keresési kulcsszót, ez esetben a termék adatlapján található kompatibilitási listában van a keresett szöveg. Ha mégsem találja akkutípusát, készülékét, töltőjét vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal emailen vagy telefonon a kapcsolat oldalon keresztül!

Akkumulátor töltők - Tápegység, töltő, feszültség átalakító Szállítási idő Az 1 munkanapos szállítási határidővel jelölt termékeket a rendelés napján vagy a következő munkanapon átadjuk a kiszállító cégnek. A külső raktárból érkező termékek szállítási ideje tájékoztató jellegű. elfogyott, érdeklődjön Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztató ban foglaltakat.

A használatukat illetően nincsenek előre leírt szabályok, amelyekre figyelnünk kéne. A fenti okok miatt a nagyobb energiaigényes eszközöket AA elemmel kell használni, de szerencsére ezzel a gyártó is tisztában szokott lenni, és alapból úgy alakítja ki az eszközt, hogy csak az AA kategória férjen bele. Ilyenkor ne próbáljunk meg adapterrel AAA akkut beletenni, mivel ez az üzemidőn is meg fog látszani. Melyiket és mihez vegyük? Az AAA általában alacsony energiafogyasztású, esetleg hordozható eszközhöz szükséges, amik kevesebb töltést igényelnek. Erre jó példa az ébresztőóra vagy a távirányító. Nem véletlen, hogy az AA elemek sokkal gyakoribbak, és több eszközben használják. Ha általánosságban nézzük, akkor minden 10 darab eladott elemből 9 darab AA lesz és csak 1 darab AAA. Ez ugyanúgy befolyásolja az árakat is. Mivel a gyártók tudják, hogy melyik fogy a jobban, így abból gyártanak le többet. Emiatt az AA olcsóbb lesz, az AAA pedig valamivel drágább. Az újratölthető akkumulátorok töltéséhez mindig megfelelő töltőt kell használni.

Sanyo aaa nimh elem akkumulátor, elem, töltő – Árak, keresés ~> DEPO

  1. Dunaferr vaskereskedés szombathely
  2. AA és AAA akkumulátor töltő - Töltők - Termékeink - Elektro
  3. Csirke brassói streetkitchen
  4. Az analóg bosszúja
  5. Zanussi ZCK59211XA Kombi tűzhely gőzfunkció » Tűzhely » Árbolt.hu
  6. Albert einstein bizottság wikipedia
  7. Buildmaster Kreatívasztal - Multifunkcionális Asztal Építőkockákkal
  8. Wizz air ingyenes telefonszám
  9. Csempe festék praktiker greece
  10. Kulka János - Kiskegyed
  11. Horoszkóp napi szerelmi d
  12. Bodzaszörp házilag recept

Sanyo aaa nimh elem akkumulátor, elem, töltő – Árak, keresés ~> DEPO Itt vagy: Kezdőlap Műszaki cikk akkumulátor, elem, töltő sanyo aaa nimh sanyo aaa nimh elem akkumulátor, elem, töltő árak eneloop lite BK-4LCCE/4BE AAA 550mAh Ni-MH... 4 190 Ft Eneloop lite • Azonnal használható, előre feltöltött NiMH akkumulátor kis és közepes áramigényű eszközökhöz • Mérete: AAA /micro; kapacitása: 550 mAh • 3000 alkalommal újratölthető... Eneloop Pro AAA 930mAh (4) 7 750 szállítási díj: 790 Ft... vegye elő akár 5 év múlva, az eneloop mindenkor szolgálatra kész! Újratölthető elem mérete: AAA Akkumulátor típusa: NiMH Akkumulátor kapacitás: 930 mAh Feszültség: 1... Akkumulátor, elem, töltő újdonságok a

Wed, 10 Aug 2022 19:48:11 +0000

mickswebdesign.com, 2024